Villa à vendre

5 chambres 400 mètres carrés

Immoweb code : 11465402
Immoweb code : 11465402

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
400 mètres carrés habitables
1876 mètres carrés de terrain

Description

Prachtige ruime villa in een rustige en groene omgeving

Indeling: Gelijkvloers: Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal, die toegang biedt tot de bureauruimte aan de ene kant en het gastentoilet aan de andere kant. Vanuit de hal loop je door naar de woon- en eetkamer met open haard. De gezellige sfeer in deze kamer wordt versterkt door de grote raampartijen en openslaande deuren, die een prachtig uitzicht bieden op de fraai aangelegde tuin en het zonnige terras.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de aparte TV-kamer, perfect voor ontspannende avonden met het gezin. Via de woonkamer betreedt men ook de ruime geïnstalleerde (eet)keuken. Vanuit de keuken stap je zo het terras en de tuin in, ideaal voor zomerse diners buiten.

Loop je verder, dan kom je via de overloop in de bergkamer, de CV-kamer en de wasplaats. En dan ontdek je het binnenzwembad – een ware oase van rust en ontspanning waar je het hele jaar door kan genieten van een verfrissende duik.

1ste verdieping:
Via de trap bereik je de nachthal, die toegang geeft tot vijf ruime slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van voldoende ruimte en een gevoel van privacy. Beide badkamers bieden voldoende ruimte en comfort. Een apart toilet zorgt voor extra gemak.

Bijkomend:
De dubbele inpandige garage biedt meer dan genoeg ruimte voor twee auto's en extra opslag. De grote zolder van 102m² is gemakkelijk bereikbaar met een uittrektrap en biedt extra opslagruimte of de mogelijkheid tot verdere uitbreiding.

Positieve aspect...
Obligation de rénovation: no

Contacter